Frisse makreelburger
Burgers, wie kent ze niet? Burgers zijn altijd erg populair geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Deze heerlijke visburgers zijn ontzettend simpel en snel te maken, daarbij is de smaak ook nog eens overheerlijk! Eet vandaag eens een andere burger en bereidt deze frisse makreelburger.
Ingrediënten
- 4 makreelfilets
- 1 komkommer
- 4 el volle yoghurt
- 1 el mayonaise
- 1 tl gedroogde dille
- 2 el olijfolie
- 4 witte vloerbollen
- 1 rode ui, in ringen
- 4 blaadjes kropsla
Bereiding
- Snijd of schaaf de komkommer in dunne plakjes. Klop een dressing van de yoghurt, de mayonaise, de dille en zout en peper naar smaak. Meng de dressing met de komkommer.
- Dep de makreelfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de makreelfilets in 2-3 min. per kant bruin en net gaar.
- Snijd de bollen open. Beleg de onderste helft van de broodjes met de sla, de uiringen, de makreelfilet en de komkommersalade. Leg de bovenste helften erop en steek er eventueel een prikker door.
Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl
Winkelwagen
Geen artikelen in winkelwagen.