Wrap met Hollandse garnalen

Hollandse garnalen zijn van wereldklasse! Daarom passen ze makkelijk in allerlei gerechten van over de hele wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke Mexicaanse wrap? Ideaal als lunch- of hoofdgerecht tijdens een mooie lente of zomerdag.

Ingrediënten

  • 300 g Hollandse garnalen
  • 8 wraptortilla’s
  • 2 el olijfolie
  • 2 gele paprika’s, in stukjes
  • 2 tenen knoflook, gehakt
  • 4-6 el milde salsa (potje)
  • 150 g Griekse yoghurt
  • 75 g veldsla

Bereiding

  1. Verwarm de wraptortilla’s volgens de aanwijzingen in de magnetron.
  2. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de paprika met knoflook in 3-4 minuten gaar. Roer de salsa erdoor en verwarm het geheel nog 2-3 minuten.
  3. Bestrijk de wraps met yoghurt. Schep het paprikamengsel in het midden en verdeel de garnalen en wat veldsla erover. Vouw de zijkanten van de tortilla’s iets naar binnen en rol de tortilla’s stevig op. Verdeel de rest van de veldsla over een schaal. Snijd de wraps schuin door en leg ze op de schaal

 

Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel