Gemarineerde Zeeduivelspiesen

Zeeduivel Fish@Fome

Zeeduivel is de ideale vis voor wie geen enorme visliefhebber is. Hij heeft namelijk stevig blank vlees, een zachte, zoete smaak en weinig graten. Dit recept met zeeduivel is even eenvoudig als lekker en ook uitstekend geschikt voor op de barbecue.

 

Ingrediënten

  • 600 g zeeduivelfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el ketjap manis
  • 3 el citroensap
  • ½ el kerriepoeder
  • 2 el slaolie

 

Bereiding

  1. Spoel de zeeduivelfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Snijd de filets in stukjes van 3 cm en rijg ze aan 4 lange spiesen of 8 satéstokjes.
  2. Pers de teentjes knoflook uit en meng ze met de ketjap, het citroensap, het kerriepoeder en de slaolie. Bestrijk de visspiesen met dit mengsel en laat ze 20 minuten in de koelkast liggen.
  3. Verwarm de grill of de barbecue voor. Leg de zeeduivelspiesen op het rooster onder de hete grill of op de barbecue en laat ze in ongeveer 10 minuten gaar worden.

Lekker met knoflooksaus, tomatensalade en stokbrood.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, en kunt u met een gerust hart bij ons bestellen.