Zeeduivel met spek en rozemarijn

Zeeduivel Fish@Home

Zeeduivel een eng visje? Wacht maar, want dit gerecht is schrikbarend lekker! Het is een feestelijk en makkelijk voorgerecht. Stevig blank vlees, met een zachte, zoete smaak. Delicious!

 

Ingrediënten

  • 600 g zeeduivel, in 4 stukken
  • 8 plakken spek
  • 4 takjes rozemarijn
  • bloem
  • ​2 el olijfolie

Bereiding

  1. Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn door.
  2. Doe wat bloem op een bord en haal de zeeduivelpakketjes erdoor.
  3. Verhit de olie op hoog vuur en doe de zeeduivel in de pan als de olie goed heet is.
  4. ​Laat de vis aan elke kant 3 minuten bakken tot het spek goudbruin is.

 

 

 

 

 

Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, en kunt u met een gerust hart bij ons bestellen.