Kabeljauw met zeekraal en venkel

 

Kabeljauw Fish@Home Thuisbezorgd Skrei

Heerlijk recept wat snel te bereiden is. Met mooi weer of minder weer, dat maakt voor dit gerecht helemaal niet uit. Zo is dit visje lekker op de barbecue, maar ook goed te bereiden in een grillpan. Enjoy!

 

Ingrediënten

  •  4 stukken kabeljauwrugfilet met huid van 150 gram
  • 1 grote venkelknol
  • 250 gram zeekraal
  • 4 eetlepels (rijst- of arachide)olie  

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 125˚C.

  2. Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan en leg de kabeljauwfilets er op de velkant in. Bak 3 tot 4 minuten tot het vel krokant is. Keer de filets en bak de andere kant nog 1 minuut.

  3. Leg de kabeljauwfilets op een bord en laat ze in de oven in nog 10 minuten doorgaren. Halveer de venkelknol en snijd de helften in dunne repen. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de venkel en zeekraal in 3 tot 4 minuten beetgaar.

  4. Schep de groente of vier warme borden en leg de kabeljauwfilet met de velkant naar boven op de groente.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: recept en foto afkomstig van visrecepten.nl

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel