Visconserven
Zoals iedereen weet worden de visconcerven "vis uit blik" steeds populairder. Het blijft niet alleen maar bij ansovis en sardines, maar ook makreel, kokkels, scheermessen, octopus, mosselen en zwaadvis.
Wij hebben nu ook bij onze leverancier een mooie selectie van deze concerven uitgezocht om hier op onze webshop te verkopen.
- Tonijn in olijfolie (Catraio)
Filetes de atum em azeite de oliveira.
Tonijnfilet in olijfolie.€ 4,25 - Horsmakreel in pittige plantaardige olie (Naval)
Carapau em óleo vegetal picante.
Horsmakreel in pittige plantaardige olie.€ 4,35 - Tonijn met chicharos en zeekraal (Naval)
Atum com chicharos e salicornia.
Tonijn met chicharos en zeekraal. - Tonijn met rozemarijn uit Serra da Arrábida (Naval)
Atum com alecrim da Serra da Arrábida.
Tonijn met rozemarijn uit Serra da Arrábida.€ 4,65 - Sardines in pikante olijfolie (Nazarena)
Sardinhas em azeite picante
Sadines in pikante olijfolie€ 3,95 - Makreelfilet op z'n Algarviaans (Georgette)
Filetes de cavala à Algarvia
Makreelfilet op z'n Algarviaans ingelegd met wortel, tomaat, ui, laurier en een pepertje€ 4,10 - Portugese kabeljauw, in olijfolie en knoflook (Naval)
Bacalhau a Portuguesa, em azeite e alho
Portugese kabeljauw, in olijfolie en knoflook€ 5,15 - Pittige ingelegde mosselen (Pescarias do Algarve)
Mexilhäo em escabeche picante
Pittige ingelegde mosselen€ 5,95 - Zalm in olijfolie met bonenkruid van Serra da Arrábida (Georgette)
Samão em azeite com segurelha da serra da Arrábida
Zalm in olijfolie met bonenkruid van Serra da Arrábida€ 5,75 - Tonijn met piri piri en citroen (Naval)
Atum com limão e piri - piri.
Tonijn in piri piri met citroen.€ 4,55 - Ansjovisfilet in olijfolie (Açor)
Anchovas estendidas em azeite.
Ansjovisfilets in olijfolie.€ 4,35