Tonijnfilet in Azoren peper (Santa Catarina)

Artikelnummer: SANTA0019
Artikel 35 van 63

Tonijnfilet in Azoren peper

Duurzaam gevangen Bonito (tonijn) uit het Azorengedeelte van de Atlantische oceaan. De visconserven van Santa Catarina zijn hand ingelegd, en ze foccussen zich op de vissen (Bonito) rondom hun eilanden en dat resulteert erin dat ze enkeld Bonito gebruiken voor de conserven.

Als voorgerecht of zelfs als maaltijd, op een toastje, op een broodje, een gourmetschotel, een zomerse salade, het is een veelzijdig product, erg lekker en een uitgebalanceerde suggestie. De Santa Catarina Tonijnfilet in Peper van de Azoren blijkt een uitstekende bron van eiwitten en een creatieve manier om de visconsumptie te verhogen.

Technische informatie
Inhoud: 120 gram
Ingrediënten: Tonijn, Olijfolie, Azoren roodgelooide peper, wijnazijn (sulfieten) en zout
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 620/147kJ/Kcal; Vetten 4,8 g; waarvan Verzadigd 1 g; Koolhydraten 0g; waarvan suikers 0g; Eiwitten 26g; Zout 1,5 g.
Allergenen: Bevat Vis, Sulfiet
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.

Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.

Perfect serveren:
Gewoonlijk geconsumeerd zonder verdere verwerking en kan worden verwerkt in verschillende culinaire bereidingen. Het moet bij kamertemperatuur worden bewaard en onmiddellijk na opening van het blik worden geconsumeerd, en er is geen warmtebehandeling vereist. Het kan worden geconsumeerd door de algemene bevolking, inclusief kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen, zieken en immuungecompromitteerde mensen, behalve mensen die allergisch zijn voor vis.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel