Zalm in olijfolie met bonenkruid van Serra da Arrábida (Georgette)

Artikelnummer: GEOR0003
Artikel 15 van 63

Zalm in olijfolie met Biologische bonenkruid van Serra da Arrábida

Als voorgerecht of zelfs als maaltijd, op een toastje, op een broodje, een gourmetschotel, een zomerse salade, het is een veelzijdig product, erg lekker en een uitgebalanceerde suggestie. De Georgette Zalm in Olijfolie met bonenkruid blijkt een uitstekende bron van eiwitten en een creatieve manier om de visconsumptie te verhogen.

Productinformatie
Inhoud:
Ingrediënten: Zalm, olijfolie, biologische bonenkruid en zout
Voedingswaarde per 100g: Energiewaarde 909/218kJ/Kcal; Vetten 14 g; waarvan verzadigd 2,8g; Koolhydraten 0g; waarvan suikers 0g; Eiwitten 23g; Zout 1,4 g.
Allergenen: Bevat Vis
Houdbaarheid: 5 jaar vanaf productiedatum.

Bewaren bij kamertemperatuur, vrij van vocht, vuil of andere factoren die verontreiniging of productveranderingen kunnen veroorzaken.

Perfect serveren:
Gewoonlijk geconsumeerd zonder verdere verwerking en kan worden verwerkt in verschillende culinaire bereidingen. Het moet bij kamertemperatuur worden bewaard en onmiddellijk na opening van het blik worden geconsumeerd, en er is geen warmtebehandeling vereist. Het kan worden geconsumeerd door de algemene bevolking, inclusief kwetsbare groepen zoals kinderen, ouderen, zieken en immuungecompromitteerde mensen, behalve mensen die allergisch zijn voor vis.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Fish@Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel